SBN e-NyhetsbrevRegistrer dig til vores
SAP e-Nyhedsbrev her


Baseret på mange års erfaringer og stort kendskab om SAP vælger vi forskellige nyheder fra den store bunke og sender ud.

Udvalgte nyheder hver fredag i din indboks. Vores e-nyhedsbrev indeholder en opsummering og et udvalg af ting som er interessante. Her finder du også seneste nyt, samt tips og tricks til alle SAP-brugere.

Vores ambition er at have en heldækkende kalender med alle events som kan være interessante for dig som arbejder med SAP. Både events og nyheder publiceres som udgangspunkt for at give dig hurtig og relevant information.

Gem gerne vores webside som favorit. De genspejler den information som hver fredag samles op og distribueres som e-nyhedsbrev. 

Joakim Löves  

Spørsmål? Please contact:

Joakim Löves

jl@adfahrer.com

+46 70 667 65 68

     

Du kan abonnere på e-nyhedsbrevet på Dansk, Norsk, Svensk og Engelsk.

 
De respektive sprogversioner dækker de nyheder som er relateret til det land.
 
Det engelske nyhedsbrev er lidt anderledes og indeholder en sum af alle lokal information uanset geografi, men med det krav at det skal være relevant for en person som forstår engelsk. 

Læs mere om vores nyhedsbrevsudbyder her

Abonnér nu! Det er gratis og for alle!


Have you signed up for our newsletters but still don't receive them?

First check your spam folder. If it's not there then your company's mail server may be blocking them. Please ask your web admin to approve the domain @adfahrer.anpdm.com in your company's mail server. Our newsletters are sent from APSIS. http://www.apsis.com

Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-mail: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-mail: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019