Pagero

Optimere dit flow med Pagero


Pagero tilbyder e-ordre- og e-faktureringstjenester, som hjælper din virksomhed med at optimere flowet, igennem hele processen, fra ordre til betaling. Vores tjenester leveres i cloud via vores netværk Pagero Online. Tjenesterne er uafhængige af forretningssystemer, brancher og transaktionsvolume og passer derfor til alle typer af virksomheder.

 

Du når alle dine forretningspartnere via en enkelt forbindelse

Pageros tjenester giver din virksomhed en omkostnings effektivt måde at kommunikere elektronisk på, med alle dine forretningspartnere, via en enkelt forbindelse – Pagero Online. Derefter kan du enkelt og på egen hånd tilføje nye forretningspartnere at kommunikere med i dit netværk. Ingen manuel håndtering kræves af Pagero og det koster ikke ekstra.

Du behøver ikke at tænke på format

Med Pagero behøver du ikke at tænke på andet end dit eget format. Alle meddelelser, som sendes via Pagero Online konverteres automatisk til det format, som modtageren bruger. Denne tjeneste indgår som standard for alle vores kunder.

Du når selv virksomheder, som bruger en anden operatør

Pagero har samarbejdsaftaler med en lang række andre tjenesteleverandører rundt om i verden, og vi arbejder hele tiden aktivt med at udvide vores netværk af samarbejdspartnere. Vores kunder kan derfor nå alle de virksomheder, som bruger Pageros netværk, men også rigtig mange virksomheder, som bruger en anden tjenesteleverandør.

Vi tilpasser vores tjenester til dine behov

Alle vores kunder kommunikerer via en enkelt platform, Pagero Online. For at imødekomme virksomheders skiftende vilkår, har vi skabt forskellige måder at kommunikere på, afhængig af fx behov af automatisering, transaktionsvolume og virksomhedsstruktur. Desuden tilbyder vi et stort udbud af tillægstjenester, som enkelt kan tilføjes for at tilpasse tjenesten til den enkelte virksomheds behov.

Dine meddelelser er i gode hænder

Pagero Online har meget høj tilgængelighed, og det er lige så sikkert at sende e-fakturaer via Pagero Online, som det er at sende information via din netbank. Vi garanterer, at dine e-fakturaer kommer frem til modtageren inden for en bestemt tid, og du får automatisk en kvittering på, at den er kommet frem til modtageren. Al information som sendes via Pagero Online krypteres, så ingen andre end modtageren har tilgang til den. Desuden har du fri adgang til Pagero Service & Support Center, hvis du har spørgsmål.


 

 

”Vi er i øjeblikket aktive i 23 EMEA-lande, og tilføjer yderligere 5 i løbet af de kommende månederne. Med Pageros hjælp har vi været i stand til at opfylde de skattemæssige og juridiske krav i hvert land.” Mr. Thomas Bonwetsch, Program Manager, EMEA eInvoicing Program Direct Accounts, HP.

“Det er en fordel for os at have en fakturapartner, som er godt bekendt med de forskellige markeder i Norden og Europa og vi ser Pagero som en tryg samarbejdspartner, som vi kan fortsætte at vokse sammen med i fremtiden.” Marcus Wolf, IT-Manager i K-rauta.

 

Læs mere om Pagero: http://www.pagero.da

Læs mere om vores e-fakturatjenester: http://www.pagero.da/e-faktura/

Læs mere om vores e-ordretjenester: http://www.pagero.da/e-ordre/

Kontakt os for mere information:

 


Jessica Nilsson

Key Account Manager

Tlf : +46 31 730 88 26

jessica.nilsson@pagero.com 

 

 


Magnus Chöler

Key Account Manager

Tlf: +46 31 730 88 32

magnus.choler@pagero.com

Sverige (Hovedkontor)

Adfahrer AB
Postboks 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-mail: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postboks 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-mail: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019